Club Maggy | Over ons
124
page,page-id-124,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over ons

MAGGY

 

Maggy biedt jou de perfecte mogelijkheid en locatie voor jouw gelegenheidsfeesten. Met een capaciteit tot 400 personen, 24-uurs geluidsvergunning en oneindige mogelijkheden, is Maggy geknipt voor jouw feest, bedrijfsborrel, receptie of verjaardag.

 

Maggy bevindt zich in een historische werfkelder, gelegen aan de Oudegracht in de Utrechtse binnenstad. Dit alles op loopafstand van de parkeergarages en het Centraal Station.

 Het heeft beschikking over geluidsinstallaties, beamers, Wifi en dagelijkse voorzieningen waar gebruik van gemaakt kan worden. Met opties tot DJ’s, hostesses en eventuele catering zal jouw gast zeker niks tekort komen!

Ook beschikt Maggy over twee gescheiden zalen die ook samengevoegd kunnen worden voor de perfecte invulling van jouw event.

 

We helpen graag mee om al jouw ideeën en wensen te realiseren. Voor een bezichtiging en/of meer informatie kun je ons telefonisch of per e-mail bereiken:

 

info@clubmaggy.nl

+31 (0)30- 3050500